Tarragona Jove

El Passatge del Terror torna a l’Espai Jove Kesse

L’Equipament juvenil, es transformarà en un Institut contaminat el divendres 28 d’octubre a les 20h

Com cada any per aquestes dates, l’Espai Jove Kesse es transforma en un passatge del terror. Enguany, ambientat en un institut on hi ha hagut una contaminació per COVID: “Institut Kesse, contaminat”.

Aquest acte, que ja celebra la seva vuitena edició, és un dels projectes més esperats i amb més participació de l’any. Una iniciativa impulsada per un col·lectiu de joves de l’equipament juvenil amb l’acompanyament del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

En aquest cas, els i les joves involucrats a l’organització del passatge arriben a la trentena entre els 12 i els 35 anys entre actors i actrius, personal de maquillatge, producció, decoració, vestuari, fotografia, so i vídeo. El grup de joves és l’encarregada d’idear i transformar els espais de l’Espai Jove Kesse amb decorats, llum, fum, música.. i de la coordinació de totes les persones en la representació de la història seleccionada.

El passatge del terror forma part del cicle Cultura Kesse, la programació cultural de l’Espai Jove Kesse que s’ ofereix els divendres al vespre per a tots els públics amb un seguit de propostes que donen cabuda tant a projectes de nova creació com actes d’interès per al jovent. D’aquesta manera, per aquesta tardor hi ha programades actuacions de dansa, teatre, exposicions, cinema i música, com la del proper divendres 11 de novembre amb el cantautor, Roger Padrós, guanyador de Portautors 2021.

L’entrada al passatge del terror és gratuïta i sense inscripció, i es realitzarà en grups segons arribada. Cal tenir 12 anys, i els menors de 16 anys han de portar signada una autorització que es donarà a l’entrada o l’ha poden descarregar a tarragonajove.org/institutkesse. L’accés s’habilitarà pel pati de l’Espai Jove Kesse (C/ sant Antoni Maria Claret 12-14), l’aforament és limitat i només es podrà fer el recorregut del passatge una vegada.

Més informació de la programació a tarragonajove.org

Ves al contingut