Tarragona Jove

SCAN a l’Espai Jove Kesse

L’SCAN Tarragona és un festival internacional de fotografia organitzat per l’Ajuntament de Tarragona amb la complicitat del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El 2022, a la novena edició, l’SCAN empeny tossut la fotografia i la hibridació d’aquesta amb altres disciplines, cap a explorar noves formes d’expressió en un terreny que és inabastable i infinit, el de l’art; nogensmenys, invoca peremptòriament a fotògrafs i públic a fomentar i acollir una cultura visual que es perpetuï, sobretot, com a un espai plural i obert a tothom des d’on s’exciti tant la imaginació més transgressora com la reflexió crítica.

La Conselleria de Cooperació i de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, s’uneixen a l’SCAN amb la programació de 3 activitats que es duran a terme a l’Espai Jove Kesse.

Del 25 d’octubre al 19 de novembre a l’espai expositiu podeu venir a veure l’exposició Síria, la paraula de l’exili de David González

El dimarts i dimecres 27 i 28 de 10 a 12 h i el dijous 29 de desembre 10 a 13 h podeu participar del taller de fotografia A primera línia on Carlos Uriarte per mitjà d’exercicis pràctics, a més de conèixer les característiques i la tècnica fotogràfica, ens portarà a descobrir indrets de la ciutat escenaris de conflictes històrics, de disputes i d’encontres actuals.

Del 6 de desembre al 30 de desembre, també a la sala d’exposicions del Kesse podreu visitar Alpes, ultima salida . Aquesta proposta dóna la oportunitat, el 28 de desembre, de fer una visita guiada amb els autors de l’exposició. Podeu inscriure-us en una de les dos sessions programades.

Skip to content