Tarragona Jove

El Quiosquet et porta deu activitats a fer durant el mes d’agost

Imatge d’El Quiosquet

L’espai de dinamització, prevenció i oci de la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona ubicat a la Rambla Nova i conegut com El Quiosquet oferirà durant el mes d’agost un total de deu activitats, des d’un vermut electrònic per Sant Magí fins a dos podcasts en directe.

L’horari de l’espai durant l’estiu és els dilluns, dimecres, divendres de 16.30 a 19.30 h i els dissabtes de 10 a 13 h. Paral·lelament a la programació, el Quiosquet continuarà sent el Punt Lila i Arc Iris fix i un espai de comunicació i interrelació per explicar les campanyes i iniciatives de l’Ajuntament en matèria de feminismes, LGTBIQ+, oci i prevenció a la població.

El Quiosquet va iniciar la programació el primer d’agost amb la gravació d’un podcast en directe “Per què ens culpabilitzen per sentir plaer?” a partir de les 18 h. El mes seguirà amb un taller de feminisme per a joves el dimecres dia 3, una exposició de sensibilització el 6 d’Agost, una tarda de recomanacions de contes infantils el dimecres següent dia 10 i una dinàmica LGTBI orientada a desmentir mites associats a aquest col·lectiu, el dia 12.

Coincidint amb l’inici de les festes de Sant Magí, El Quiosquet oferirà el seu primer vermut electrònic el dia 13. Dos dies després, dia 15, un taller d’interseccionalitat reflexionarà al voltant de les discriminacions que pateixen les dones grans, mentre que el dia 24 tornaran les recomanacions de libres infantils i el 26 una nova dinàmica de prevenció de violències treballarà el tema en el marc de les relacions de parella. Per acabar, el dia 29 tindrà lloc el segon podcast en directe, “L’amor té edat?”.

Podeu consultar-ne tota la informació aquí

Skip to content