Tarragona Jove

Els espais Joves de Tarragona es consoliden el 2022 com a equipaments de referència en activitat educativa i cultural

L’Oficina Jove, l’Espai Jove Kesse i l’Espai Jove la Palmera sumem enguany més de 23.000 participants en els diferents serveis i activitats que oferim.

Durant el 2022, els espais joves de Tarragona ens hem consolidat com a equipaments de referència en activitat educativa i cultural, segons apunta el balanç de l’any de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

“En aquests espais, les persones joves usuàries han incrementat les seves demandes i inquietuds durant l’últim any i, a més d’assistir a les activitats que s’hi ha programat també n’han estat, en molts casos, els impulsors i fins i tot els creadors”, ha afirmat el conseller de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, per valorar la marxa dels espais joves en el darrer exercici.

En concret, l’Oficina Jove del Tarragonès, l’equipament impulsat per l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i la Generalitat de Catalunya que ofereix informació i assessorament a les persones joves en qualsevol àmbit d’interès i amb serveis especialitzats de treball, educació, garantia juvenil i salut, ha atès 3.453 persones joves i 7.926 consultes durant aquest any.

L’Espai Jove Kesse, per la seva banda, ha rebut més de 16.586 visitants des del mes de gener a través dels diferents serveis que ofereix: programació d’activitats trimestrals; cessió d’espais i materials per a col·lectius, entitats i persones joves; o els espais d’oci educatiu per a joves de 12 a 19 anys. L’Espai Jove la Palmera, al seu torn, va finalitzar la programació festival el passat 31 de juliol després d’haver congregat 3.200 persones en 20 dies d’espectacles, cinema i concerts.

Durant aquest any, d’altra banda, s’ha tornat a la presencialitat en el 100% de les activitats, tot i que s’ha mantingut el format en línia en algunes de les propostes.

Després d’uns dies de vacances, els equipaments joves tornaran a obrir portes el pròxim 9 de gener pel que fa a l’Oficina Jove i el dia 10 de gener pel que fa a l’Espai Jove Kesse. A partir del 10 de gener, es podrà consultar la programació prevista per a la temporada d’hivern 2023 a la nostra pàgina web.

Skip to content