Tarragona Jove

Tarragona Jove proposa més de 30 activitats per aquest hivern 

A partir del 10 de gener a les 17h s’obriran les inscripcions per a les activitats de la programació d’hivern que impulsa la Conselleria de Joventut, amb la coorganització de persones joves, entitats i col·lectius que promouen accions dirigides a aquestes franges d’edat. D’una banda es proposen 14 aules temàtiques: espais setmanals habituals d’activitat educativa com l’aula de cuina, de teatre, dansa, aprendre a estudiar, LGTBIQ+, japonès, fotografia i vídeo o les novetats d’aquest trimestre com son l’aula d’iniciació a l’skate o la d’iniciació al xinès. 

Per celebrar el Carnaval i anticipar-nos adequadament, com a novetat s’oferirà el ‘taller de construcció d’andròmines disfressades’ on l’objectiu serà construir un carretó escollit pel grup participant i tematitzat per després participar a la Baixada del Pajaritu del dia 18 de febrer. També s’oferirà un taller de maquillatge per a disfresses de carrer. 

L’Espai Jove Kesse celebrarà l’Any nou Xinès, a través de tallers i activitats de pintura, de cuina i de jocs tradicionals, a més de poder gaudir de danses i cants tradicionals gràcies a la implicació dels estudiants xinesos de l’URV que apropen aquesta celebració a la ciutat. 

Dins de les accions de Cultura Kesse d’espectacles i exposicions, es destaca el nou cicle ‘entre lletres’, un ‘micro’ obert de poesia que s’oferirà dos vespres de divendres i també la novetat del cicle Què sé jo? on s’aproparà al públic jove personatges coneguts de la ciutat, en un espai de diàleg i intercanvi. La música d’Ona Mae i selva Nua o l’espectacle de Flamenco Queer dins dels actes de Tarragona Sona Flamenc, les exhibicions de les aules temàtiques i les exposicions de l’alumnat de Batxillerat Artístic de l’IES Martí Franquès i de projectes finals d’alumnes de l’Escola d’Art i disseny, complementen la programació d’aquest cicle habitual dels divendres al vespre a l’Espai Jove Kesse. 

Skip to content