Tarragona Jove

Els espais joves tanquen per vacances

L’Oficina Jove del tarragonès i l’Espai Jove Kesse tancaran uns dies després de l’activitat d’estiu i reprendran l’activitat al setembre

Més de 19.000 persones joves han fet ús dels serveis des del mes de gener

L’Oficina Jove del Tarragonès, l’equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves, impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona, és tancat per vacances des del 6 d’agost. L’oficina que durant aquests mesos ha atès a 2030 persones joves i 3709 consultes, reobrirà les seves portes el dimarts 3 de setembre, en horari de 9 a 14 h, de dimarts a divendres.

L’Espai Jove Kesse, per la seva banda, romandrà tancat del 12 d’agost a l’16 de setembre inclòs, reobrirà al públic el dia 17 de setembre a partir de les 16.30h i fins a les 21h de dimarts a dissabte (dijous i divendres fins les 22h). L’equipament ha rebut més de 17.000 visitants des del mes de gener a través dels diferents serveis que ofereix: programació d’activitats trimestrals, cessió d’espais i materials per a col·lectius, entitats i persones joves o els espais de la Primera planta d’oci educatiu. L’espai es consolida com un equipament educatiu i cultural. Dels diferents serveis que ofereix, s’incrementen cada any les cessions d’espai per a persones joves i/o col·lectius a través del carnet Tarragonajove on realitzen activitats de caràcter intern o obertes al públic.

A partir del 12 de setembre es podrà consultar tota la programació Tarragonajove prevista per la temporada de tardor: aules temàtiques: cuina, teatre, coach, multiesport, cinema i la novetat d’aquesta temporada de tardor que serà l’aula de “Cultura Urbana”, diferents disciplines com el rap, el hip hop, la dansa i el grafit en un mateix espai i coordinat per una persona de referència al territori com és Fetitxe13. Com és habitual, també hi haurà els tallers i accions en format monogràfic que s’han previst amb col·laboració d’entitats i persones joves, i també destacar les accions de la programació del cicle Cultura Kesse, espectacles i exposicions de petit i mitjà format en diferents àmbits.

L’inici de les inscripcions seran a partir del 17 de setembre presencialment o a través del web www.tarragonajove.org

Pel que fa a l’Oficina Jove, durant el període de vacances, es poden adreçar consultes a: tarragones@oficinajove.cat i per l’Espai Jove Kesse a tarragonajove@tarragona.cat que seran ateses el mes de setembre. Més informació a www.tarragonajove.org

Skip to content