Tarragona Jove

EN CRIT DE TERRA! Tardes reactives per la defensa del clima

Els moviments i plataformes juvenils han aixecat la veu per lluitar contra l’emergència climàtica que viu el planeta. Mobilitzacions com Fridays For Future demostren que les persones joves estan més implicades que mai i que calen mecanismes per tenir en compte l’opinió del jovent i facilitar la seva participació com agents de canvi per l’acció climàtica i el desenvolupament humà i sostenible.

Del dimarts 10 al dissabte 14 de maig a l’Espai Jove Kesse amb el guiatge de Àtic serveis educatius viurem cinc tardes dedicades a repensar i projectar propostes d’implantació i transformació directa.

Una proposta per abordar l’emergència climàtica des de la complexitat, a partir de diversos llenguatges i mirades, i procurant transversalitzar la temàtica en els diferents àmbits i esferes de la vida. Per tant, no està pensada per a desenvolupar-se exclusivament des de les àrees científiques, sinó que la proposta és que es pugui desplegar com a procés globalitzat que permeti treballar competències curriculars de diverses àrees.

Skip to content