Tarragona Jove

Exhibició de l’Aula de teatre i del Taller de cuina

Cultura Kesse

Aquest divendres 3 de desembre, de 20 h a 21 h, a l’Espai Jove Kesse, es realitzarà la mostra i fusió de les propostes treballades entre les persones participants de les aules de cuina i teatre.

Durant tota la tardor, les persones inscrites en el taller de cuina han anat desenvolupant noves tècniques i han realitzat plats amb productes ecològics i sans. Gràcies a la xef Paula, els i les alumnes han vist en la cuina una manera creativa de passar-ho bé i menjar plats apetitosos.

I, per l’altra banda, el grup de teatre dirigit per l’Eva Vives, han dut a terme classes per descobrir formes i registres d’interpretació i caracterització personal. Cada divendres s’han reunit al Kesse per desenvolupar habilitats de teatre i practicar allò que els hi agrada de manera amena i divertida.

Així doncs, aquest divendres es mostrarà totes les habilitats que han après de manera conjunta. L’entrada serà lliure amb aforament limitat, realitzant la inscripció per ordre d’arribada. A més, s’emetrà en directe a tarragonajove.org/streaming.

Més informació aquí.

Skip to content