Tarragona Jove

Èxit total en l’activitat ‘Joves i Salut Mental: Una mirada a través del curtmetratge’

L’Espai Jove Kesse ha acollit la projecció d’una selecció de curtmetratges que apareixen en el Festival Psicurt i amb l’especial participació de ‘La silla vacía’ un curtmetratge realitzat pels joves participants en el taller de Creació de curtmetratges durant l’Estiu Jove 2023.

El Festival Psicurt és un festival de curtmetratges sobre la Salut Mental que, en la seva vuitena edició, porta a les ciutats de Tarragona i Reus activitats relacionades amb el cinema on el públic pot gaudir de peces de ficció, animació, drama i altres gèneres que comparteixen un element en comú: la presència de la salut mental com una protagonista més en la trama de les projeccions.

El dia 10 d’octubre és el dia Mundial de la Salut Mental i l’Espai Jove Kesse, entre d’altres activitats, ha pogut portar al jovent per tercer any una jornada cinematogràfica en la qual la protagonista ha estat la Salut Mental. L’activitat, emmarcada en el Mes de la Salut Mental, portava a la Sala d’Actes de l’Espai Jove Kesse un espai on poder gaudir d’una bona dosi de cinema, proporcionada pel Festival Psicurt, a la vegada que se’n pren consciència sobre la importància de la salut mental en la nostra societat i especialment entre la gent jove.

Al voltant d’unes 80 persones van assistir a la projecció dels curtmetratges, en ordre, ‘La silla vacía’ dirigit pel jovent de l’Espai Jove Kesse, ‘Me llamabas Septiembre’, ‘Perder’ i ‘Loop’, alguns dels quals ja circulen per festivals nacionals i internacionals i fins i tot són candidats a ser guardonats amb premis de renom al país.

Skip to content