Tarragona Jove

Formació en forn i pastisseria amb pràctiques

Tarragona Impulsa engega el projecte Singulars 2020, adreçat a la millora de la qualificació de les persones joves de la ciutat, oferint formació professionalitzadora. Enguany es podrà escollir entre els itineraris forn/fleca i pastisseria tradicional.

Els itineraris es desenvoluparan des del mes de novembre i fins al 31 de juliol de 2021. Les persones joves participants rebran, durant aquest període, un servei de tutoria, orientació i acompanyament a la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu.

Entre els mesos de febrer i març de 2021, tindrà lloc l’inici de la formació professionalitzadora, amb una primera fase per a l’adquisició de coneixements generals comuns (178 hores) i una fase d’especialització en l’itinerari escollit (178). El total d’hores de formació serà de 356 hores.

També es realitzarà formació complementària diversa, necessària per a la millora en l’ocupabilitat de les persones joves participants, i pràctiques professionals adients per a l’adquisició dels coneixements pràctics necessaris per ocupar llocs de treball en el sector.

Com a part de la funció tutorial, les persones que no disposin de la titulació en ESO rebran suport en el procés de recuperació acadèmica, incentivant-se i promovent la matriculació.

Requisits d’accés

  • Majors de 16 i menors de 30 anys
  • Acreditar possessió de DNI o NIE.
  • Acreditar inscripció i alta al Registre de Garantia Juvenil
  • Acreditar inscripció com a DONO a les Oficines de Treball de la Generalitat

Més informació aquí.

Skip to content