Tarragona Jove

Afectacions dels serveis i equipaments joves en relació a les noves mesures del PROCICAT

[vc_row][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”18651″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”18655″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”18653″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”18657″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”18659″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Arran de les noves mesures decretades aquest dijous pel PROCICAT, el servei municipal de joventut de l’Ajuntament de Tarragona comunica les diferents afectacions i mesures preses en relació als serveis i equipaments juvenils


Aquests serveis es modifiquen en funció de les darreres mesures anunciades pel Procicat i es preveuen mantenir fins a 14 de novembre quan s’espera una nova actualització per part de les autoritats sanitàries.

Els serveis que es modifiquen són:

OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS

Pel que fa a l’Oficina Jove del Tarragonès, s’ofereixen els serveis d’atenció, suport i assessorament a la persona jove en matèria de treball i salut: Atenció dels serveis de l’Oficina jove, de dimarts i divendres de 9 a 13. La resta d’horari d’atenció dels serveis, dimecres i dijous de 9 a 13h, es realitza des d’atenció en línia.

ESPAI JOVE KESSE

Respecte l’Espai Jove Kesse, centre educatiu i cultural: es reajustos d’horaris de dimarts a dissabte de 16:30 a 20h i es mantenen les activitats següents:

– Obertura sala d’exposicions a 1/3 de l’aforament,

– Atenció d’informació, suport i acompanyament a la persona jove

– Cessió d’espais, per a ús individual o grups bombolla

– “Kesse t’escolta”, es manté el servei de suport i acompanyament emocional per a joves, on s’ofereix un espai d’atenció individual i confidencial. Un espai de confiança on els i les joves podran conversar sobre els temes que vulguin, expressar què pensen i com es senten en cada moment. Qualsevol dubte, preocupació, malestar o inquietud podrà ser exposada. Alhora, es proporcionaran les eines necessàries per a donar-li resposta. Els i les joves rebran l’acompanyament necessari per poder descobrir quin objectiu es poden marcar per trobar solucions.

BLOC EDUCATIU

El programa trimestral d’activitats formatives, proposa la transformació i adaptació dels tallers, activitats i actes presencials en línia i en els horaris previstos inicialment a través del campus virtual. Les activitats segueixen requerint inscripció prèvia en aquelles que s’especifiquen i es podran seguir per www.tarragonajove/streaming per aquelles que s’emetin en directe o en diferit per xarxes socials de Tarragonajove.

BLOC CULTURAL

– “Zona Cultura Kesse” s’emetran en streaming a l’hora anunciada al programa inicialment. www.tarragonajove.org/streaming

– Mostra de Teatre Jove, s’informarà properament.

 

Serveis o activitats que s’aturen o anul·len en les actuals mesures covid

– Les cessions d’espais es realitzarà de forma individual o grup de convivència màxim 6 persones.

– L’activitat TOT ÉS MENTIDA, NO PASSA RES Històries pandèmiques a cau d’orella prevista pel 20 de novembre al Passeig Arqueològic i càrrec de Carles Alcoy queda de moment anul·lada l’espera de reprogramació.

 

Skip to content