Tarragona Jove

GAIREBÉ 23.000 JOVES PARTICIPEN DE LES ACTIVITATS DE LA CONSELLERIA DE JOVENTUT L’ANY 2021

Els equipaments com el Kesse o l’Oficina Jove reprenen la presencialitat 

Els espais joves, com el Kesse o l’Oficina Jove, l’espai La Palmera i d’altres;  segueixen sent referència com a centres de suport a la joventut de la ciutat durant el 2021, sent d’utilitat directa a quasi 23.000 persones. Pel que fa al darrer cicle dut a terme enguany, el casal per Nasal, més de 400 persones han passat per l’Espai Jove Kesse. 

Pel que fa a xifres de participació de tot l’any, més 13.000 persones han passat pel Kesse, l’equipament juvenil de referència a la ciutat i s’han atès les demandes de 4.300 persones a l’Oficina Jove. En els actes culturals, per la Palmera i cicle Margalló van passar més de 2.800 persones i van gaudir de forma directa de la Mostra de Teatre Jove 2.700 persones. Així doncs, aquest 2021 han fet ús directe de les accions i serveis per a joves 22.800 persones, a més de les persones que han seguit les activitats en línia. 

El casal per Nadal 

L’Espai Jove Kesse ha tornat a ser un dels espais més sol·licitats durant les vacances nadalenques. Del 21 i 22i del 27 al 30 de desembre ha proposat per 11è any consecutiu diverses dinàmiques i tallers lúdics i formatius en el marc del Casal X Nadal. Un conjunt de propostes, de les quals n’han gaudit 423 joves. En total s’han dut a terme 25 activitats, d’entre les quals han destacat, per l’interès generat, el taller de combo circ, el curs de premonitors de lleure educatiu, el futbolí humà, el free styke hip hop. També han tingut una gran acollida actes culturals com el concert de Teen voices  o l’acció teatral Cap d’any d’infart

Amb el Casal X Nadal, l’Espai Jove Kesse tanca un 2021 en què han passat per les seves instal·lacions 13.100 persones. S’ha fet ús d’aquest equipament, també, per prendre part de les aules temàtiques i de la resta d’activitats trimestrals programades pel Servei Municipal de Joventut, per demanar la cessió d’espais d’assaig o reunió o per passar la tarda a l’aula de joc i lleure de la primera planta, on disposen d’ordinadors, jocs, zones de reunió i activitats dinamitzades. 

L’Oficina Jove tanca l’any reprenent les atencions presencials 

Per la seva banda, l’Oficina Jove del Tarragonès, l’equipament d’informació, orientació i assessorament a les persones joves en tots aquells aspectes relacionats amb la seva emancipació i transició a la vida adulta i que és cogestionat per l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i la Generalitat de Catalunya, ha atès al llarg de l’any més de 9.000 consultes de 4.319 persones.  

A l’oficina, ubicada a la plaça Imperial Tàrraco, les persones joves reben una atenció individual, adaptada a cada cas i a cada demanda, i se’ls fa un acompanyament al llarg del temps, en cas necessari. Per això, es compta amb persones especialitzades en treball, educació, salut, Garantia Juvenil i informació juvenil. 

Aquestes festes de Nadal l’equipament està tancat per vacances. Aquests dies, es poden adreçar consultes a tarragones@oficinajove.cat, que seran respostes després de festes. A partir del dimarts 11 de gener es tornarà a oferir l’atenció en l’horari: dilluns de 9.30 a 13 (en línia), dimarts i dijous de 9.30 a 13 h i de 16.30 a 19h i dimecres i divendres de 9.30 a 14h. 

Skip to content