Tarragona Jove

Gessamí Olesa i Ramón Gironés, artistes joves de la Terra Alta al Cultura Kesse

El cicle Cultura Kesse es celebra els divendres al es 20h amb entrada gratuïta a tots els públics


Formen part del Projecte Terranyina impulsat per l’Oficina Jove de la Terra Alta, on s’ha creat un catàleg d’artistes i de persones creadores per donar més visibilitat a la seva tasca i incentivar propostes culturals.

La iniciativa té l’objectiu de valorar la qualitat de vida dels territoris rurals, desmuntar l’imaginari col·lectiu dels pobles buits i sense vida i trencar amb l’estereotip de territoris petits d’on el jovent i el talent ha de marxar.

El Ramón Gironés és biòleg i ecòleg terrestre; i professor de secundària. Li encanta tot allò que té a veure amb la natura, però també té un costat artístic relacionat amb el Pixel art i coneix diversitat de tècniques.

Gessamí Olesa, graduada en filosofía, El centre de la seva activitat artística és la comunicació, obertura d’allò intern i extern. Els llenguatges utilitzats solen ser poètics, simbòlics i diversos. L’escriptura, la veu, el cant, la pintura, el collage i el videoart són alguns d’ells. Està desenvolupant el seu projecte @creacionsendiferit, que es defineix com “un art particular, aquàtic i multillenguatge”

L’acte forma part de la presentació de l’exposició “Terranyina” que es podrá veure a partir del mateix divendres 31 de maig i fins el 16 de juny a l’equipament juvenil ubicat al c/ sant Antoni Maria Claret 12-14.

El cicle Cultura kesse ofereix des de el 2011 espais d’acció i experimentació als artistes joves i també ofereix una diversitat d’actes en diferents disciplines cada divendres.

Skip to content