Tarragona Jove

II Jornada de Reflexió: “Parlem de salut mental”

Eines per a l’escolta activa i l’acompanyament del patiment psíquic dels infants, adolescents i joves

El dimarts 8 de novembre de 9 h a 14 h a la Sala Genius del Palau de Congressos de Tarragona es celebra la II Jornada de reflexió del mes de la Salut mental 2022. De mans del comité organitzador format per la Taula d’Infància i Adolescència de l’IMSTT , l’ Institut Municipal d’Educació de Tarragona , Capacitats diverses , el Servei Municipal de Joventut i el Servei Servei de Prevenció de les Addiccions i Promoció de la Salut

La intel·ligència emocional no se sol incloure als continguts dels currículums escolars. Però tot i això, és un concepte indispensable perquè els infants, adolescents i joves puguin ser escoltats i acompanyats en el seu dia a dia en les dificultats i incerteses que els planteja la vida. Els professionals que treballen amb ells fan d’agents transmissors i acompanyants d’aquesta intel·ligència.

La jornada pretén aprofundir en les estratègies que poden ser útils per a escoltar, detectar i acompanyar el malestar i/o patiment emocional, en la intervenció directa amb els infants, adolescents i joves.

S’adreça als professionals relacionats amb els infants i adolescents de tots els àmbits d’actuació (salut, educació, serveis socials, capacitat diverses, prevenció…), tant del sector públic com d’entitats.

+ info i inscripcions

Ves al contingut