Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
23/06/2021
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
 
Comença l’Estiu Jove!!!

 

Després d’una primavera esperançadora plena d’activitats, ens endinsem a l’estiu Tarragona Jove. Amb les noves mesures podrem gaudir d’un estiu que mai oblidarem. Des de l’Espai Jove Kesse oferim més de 60 activitats de tota mena i per a tots els i les joves d’entre 12 i 35 anys.

+ info -aquí-

El Festival Sota La Palmera 2021 s’iniciarà l’1de juliol i s’allargarà fins al 31 amb un total de 40 actes entre activitats culturals, concerts i espectacles. A més, aquest any el Festival Sota la Palmera incorpora el nou cicle Margalló, dins del marc del programa Cultura de carrer, una mostra del treball de joves artistes que podran exhibir les seves creacions. Partint d’accions musicals i de dansa, peces breus, en algun cas motivant-ne la fusió de llenguatges artístics, es permetrà descobrir persones joves creadores amb inquietud i de valor emergent. Es durà a terme els dimarts de juliol a diferents espais de la ciutat amb la voluntat de fer créixer joves talents.

+ info -aquí-

 


T’agradaria aprendre Alemany? Encara queda alguna plaça lliure per al curs d’Anglogermànic del dia 5 de juliol

Avui en dia, el vocabulari de l’alemany compta amb molts termes adoptats de l’anglès. Però ens atrevim a fer el gran salt? Desfem totes les pors i entrebancs que ens limiten a provar aprendre l’alemany partint dels coneixements d’anglès que fins ara hem adquirit.

Dl. 5 de juliol de 2021 | De 16 a 17.30 h | En línia | De 14 a 35 anys | Gratuït amb inscripció prèvia

+ info i inscripció -aquí-

 

 

 


A partir del dilluns 28 de juny arriba la vacunació de la COVID-19 per a la població jove
 
Si vas néixer entre els anys 1982 i 1991, al llarg de les setmanes vinents podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà a una aplicació perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te; consulta els punts de vacunació.

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat també podràs demanar cita per vacunar-te. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.
Recorda: És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per actualitzar-les.
 
+ info: –aquí–
 
 

 
Presentació del Tgn_Social_Lab

Nou punt de trobada per a persones i entitats que volen impulsar la innovació social i digital a la ciutat de Tarragona mitjançant la creació conjunta de projectes que donin respostes concretes a reptes específics.
 
Dv. 2 de juliol | de 10 a 12 h | Gratuït | en línea
Organitza Tarragona impulsa

+ info: –aquí–

+ inscripcions: –aquí–

 

 

 

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content