Tarragona Jove
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
10/11/2021
 

ACTUACIONS DE L’OSCÁRBOLES I EL YUNG PINGU AQUESTA SETMANA A L’ESPAI JOVE KESSEAQUESTA SETMANA, DOBLE CONCERT A L’ESPAI JOVE KESSE
 

L’artista tarragoní Yung Pingu, acompanyat de les cantants Meg i Riichz, presentaran el dijous 11 de novembre a les 20 h les seves últimes cançons. Un concert jove, dinàmic i ple d’energia.

I el divendres 12 de novembre a les 20 h, Oscárboles, cantautor de contes-cançons presentarà el seu darrer treball “Indulto” il·lustrat per Quetxua. Aprofitant l’ocasió també preestrenarà “El tarot de Oscárboles”, que ha il·lustrat Joan Noguera (el seu pare).

 

+info: -aquí-
NOVA ESTRATÈGIA PER LA XARXA
DE CENTRES CÍVICS DE TARRAGONA

 
L’Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació de la conselleria de Participació ciutadana, Districtes i Nova Ciutadania, ha dissenyat un pla estratègic per renovar i afrontar els nous reptes dels CC.
 
+info: -aquí-

 


JOVENTUT PARTICIPA AL PROJECTE EUROPEU
XARXA INTERNISA

 
Des de Joventut participem en un projecte europeu que pretén facilitar eines digitals per millorar els negocis i contribuir a la millora de perfils laborals de dones i joves a la Mediterrània.
 

+info: -aquí-
 


TORNA EL SALÓ DE L’OCUPACIÓ I EL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

Després de dos anys sense poder celebrar el Saló de l’Ocupació, del 9 a l’11 de novembre, al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona, els joves que ho desitgin podran assistir-hi amb prèvia inscripció online. 
Per una altra banda, també s’ha confirmat la celebració del Saló de l’Ensenyament del 16 al 20 de març de 2022, també a la Fira de Barcelona.


+ info: -aquí- 
 


L’ASSOCIACIÓ QUILÒMETRE ZERO BUSCA VOLUNTARIS PER ACOMPANYAR INFANTS I ADOLESCENTS PER MILLORAR LES SEVES EXPECTATIVES SOCIOEDUCATIVES
 
El Projecte Rossinyol- Mentoria Juvenil facilita el contacte d’alumnat universitari i/o de grau superior, amb nens i nenes de diferents cultures i contextos socials amb l’objectiu d’establir una relació de suport i aprenentatge.

+ info: -aquí- 
 
 

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Ves al contingut