Tarragona Jove

Torna el Saló de l’Ocupació i el Saló de l’Ensenyament

Torna el Saló de l’Ocupació i el Saló de l’Ensenyament

Assessorament personalitzat

Després de dos anys sense poder celebrar el Saló de l’Ocupació, del 9 a l’11 de novembre, al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona, els joves que ho desitgin podran assistir-hi amb prèvia inscripció online. Allà podran trobar oportunitats laborals, poder conèixer millor el seu perfil professional, assessorament sobre els drets i deures laborals que agafen a l’hora de treballar, orientació acadèmica en funció del seu itinerari i ajuda si volen emprendre un projecte personal.

Per una altra banda, també s’ha confirmat la celebració del Saló de l’Ensenyament del 16 al 20 de març de 2022, també a la Fira de Barcelona. Aquest aproparà als estudiants tota l’oferta educativa actual: Batxillerat, Graus Universitaris, Estudis Superiors, Estudis Complementaris, Formació Professional i Ocupacional, Estudis artístics i Idiomes.

L’esdeveniment posarà a disposició dels alumnes tota l’oferta en formació completa i actualitzada, donant a conèixer més a fons les possibilitats dels itineraris formatius i ajudant els estudiants a prendre decisions, amb la col·laboració dels expositors del Saló, a través de xerrades, conferències, juntament amb serveis gratuïts d’orientació acadèmica i professional.

+ info aquí

Skip to content