Tarragona Jove

Joventut.cat participa al projecte europeu Xarxa Internisa

Aquest projecte dóna accès a eines digitals per als negocis

Eines digitals per millorar els negocis

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya particip en un projecte europeu que pretén facilitar eines digitals per millorar els negocis i contribuir a la millora de perfils laborals de dones i joves a la Mediterrània (Projecte Xarxa INTERNISA Projecte europeu INTERNISA. Departament de Drets Socials).

Projecte Xarxa INTERNISA Projecte europeu INTERNISA

A través d’aquest projecte s’ofereix una formació cap a les empreses, cooperatives o autònoms en l’àmbit turístic rural que té per objectiu donar eines per la transformació digital dels seus negocis o projectes. Es busca la promoció de la inclusió social i la lluita contra la pobresa, donant importància al desenvolupament econòmic i social. A més, es persegueix proporcionar habilitats adients per al mercat a la gent jove, especialment a la que pertany al grup de persones inactives i a les dones.

Els grups destinataris són: dones que necessiten habilitats digitals, persones empresàries que pretenen aplicar models de negoci que incorporin les innovacions digitals i empleats del sector públic amb l’objectiu d’aplicar bones polítiques d’empoderament i digitalització de les dones.

Els resultats que s’esperen obtenir són:

  • La contractació de 400 dones formades en competències digitals.
  • 9 plans de formació en línia i fora de línia basats en habilitats i innovacions digitals
  • 1 portal web i una aplicació mòbil per posar en contacte demanda i oferta de treball
  • 1 punt d’informació per accedir a l’assessorament fora de línia

El període d’implementació és de 30 mesos, de 2020-2023.

Es tracta de formacions breus i pràctiques que es faran en línia amb docents experts en la matèria, amb sessions de 2 h de durada, amb un total de 13 sessions (26 hores) per fer-ho sostenible dins les jornades laborals, i que s’impartirien del 15 de novembre al 9 desembre de 2021. Els continguts s’adaptaran a les necessitats d’entitats que hi prenguin part, i la participació en les formacions serà GRATUÏTA.

El Curs “Format en e-Turisme”, és una formació enfocada per a joves que cerquen feina en el sector turístic i per als que hi treballen i volen millorar-ne les competències. Es pot inscriure en aquest enllaç del 15 de novembre al 9 de desembre de 2021.

A part d’aquestes formacions cap a empreses, cooperatives, autònoms, etc. també s’oferirà una formació cap a persones joves que estiguin a l’atur o que estiguin treballant al sector turístic o similar.

Skip to content