Tarragona Jove

Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
17/11/2021
 

MÀGIA I TEATRE A L’ESPAI JOVE KESSE

LA MÀGIA EMBRUIXA A L’ESPAI JOVE KESSE
 
Aquest divendres a les 20 h a l’Espai Jove Kesse, Eduard Juanola ens proposa pujar sobre la corda que separa allò que és possible d’allò que és impossible, amb l’objectiu de divertir-nos i sorprendre’ns. L’esdeveniment s’emmarca dintre del 15è Festival Teatre Màgic.
 

+info: -aquí-
 


AQUEST DIJOUS AL KESSE TEATRE AMB LA XIXA

El 18 de novembre a les 18 h, a l’Espai Jove Kesse, l’Associació La Xixa Teatre prepara un espectacle per celebrar Dia internacional dels Drets de la Infància
 
+info: -aquí-

 


PROCÉS PARTICIPATIU PER UNA TARRAGONA MÉS NETA
 
Des del departament de Neteja Pública s’ha engegat un procés participatiu “Fem una Tarragona sostenible i neta: Digues-hi la teva!“. L’objectiu principal és donar veu a la ciutadania, activitats comercials i entitats municipals en la valoració del servei actual de gestió dels residus, neteja viària i platges i gestió de deixalleria de Tarragona, i definir millores per incloure en el futur contracte.
 
+info: -aquí-

 


LES ESCALES DEL CARRER CASTAÑOS S’OMPLEN DE POESIA
DE LA TARRAGONINA MONTSERRAT ABELLÒ

 
«Carrer Poesia» és una iniciativa de l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC), l’objectiu d’aquesta iniciativa és omplir de versos els carrers de la ciutat de Tarragona.
 
+info: -aquí-

I JORNADA FEMINISTA DE FRIDAS
 
El Col·lectiu Feminista Fridas organitza la seva primera jornada feminista a Tarragona. Serà el dia 20 de novembre de 2021 de 10h a 00h a l’Ateneu Popular de Tarragona (C. St Magi, 2). Aquesta jornada és una oportunitat per conèixer més sobre el feminisme.
 

+info: -aquí-


JORNADA DE BONES PRÀCTIQUES DE LA COMUNITAT DE PRÀCTICA INTERINSTITUCIONAL JOVES TARRAGONA “DIGN@”

El 26 de novembre de 2021, d’11 a 14 h, a l’Antiga AudiènciaCentre Cultural El Pallol (Plaça del Pallol, 3) es realitzarà una jornada de bones pràctiques de la comunitat de pràctica Interinstituconal Joves Tarragona “Dign@”.
 
+info: -aquí-

TARRAGONA ORGANITZA ACTIVITATS PEL 25N

L’Ajuntament de Tarragona ha presentat aquest dimarts el programa d’actes de conscienciació amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, amb més d’una vintena d’activitats entre jornades, conferències, tallers o cinema.

+ info: -aquí- 


ELS CENTRES CÍVICS DE TARRAGONA PREPAREN ACTIVITATS PER LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS
 
Del 20 de novembre al 9 de desembre, l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat diferents tallers gratuïts als Centres Cívics en motiu de la Setmana Europea de la prevenció de residus

+ info: -aquí- 
 
 

TARRAGONA FEMINISTA: EN CONSTRUCCIÓ
 
Tarragona es prepara per viure la setmana de conscienciació pel Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència envers les Dones amb la programació de tot un seguit d’activitats. Dins d’aquesta programació especial, les jornades “Tarragona feminista: en construcció” seran un dels plats forts, els propers dies 23 i 24 de novembre, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
+ info: -aquí- 

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
4