Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
20/07/2022
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
 
Tarragona Jove presenta “Raperes i Vells” un taller de creació de rimes i versots amb Fermí Fernández, Oriol Grau i Fetitxe 13

 

Els dies 9, 10, 11 i 16 d’Agost els ‘versots’ de Dames i Vells i les rimes de la cultura urbana es fusionaran per donar llum al taller de “Raperes i Vells“, que s’emmarca dins la celebració de Santa Tecla 700. Aquest taller és gratuït i estarà a càrrec d’Oriol Grau, Fermí Fernández i Joel Prieto, conegut com a Fetixte 13. El resultat d’aquest taller s’exhibirà el dissabte 20 d’Agost a les 12h del migdia durant el Vermut “Populart” de Dames i Vells.
 

+ info: -aquí-

 
Descobreix amb Tarragona Jove la Pedra Seca
 

Aquest dijous 21 de juliol de 19h a 21h, tanquem el taller del Summerweek de la Pedra al Parc Ecohistòric del Pont del Diable on descobrirem què és la pedra seca, una técnica de construcció que gaudeix del reconeixement de patrimoni de la humanitat per part de la UNESCO.

+ info: -aquí-


 
Torna el LliM, Lletra i Música amb Marcel i Júlia
 

El divendres 29 de juliol de les 18h a les 19:30h, l’excantant i compositor de Txarango, Marcel Lázara juntament amb Júlia Arrey, arriben a l’Espai Jove Kesse per fer apropar al públic com viuen i senten la música que creen i quines són les anècdotes i històries darrere les seves cançons.

+ info: -aquí-


 
Realitat Virtual, videojocs i un torneig de Mario Kart 8 Deluxe t’esperen a Tarragona Jove

El dimarts 26 de juliol de les 16h a les 21h, a l’Espai Jove La Palmera arriba la Jornada Gaming i de Realitat Virtual, on tindràs l’oportunitat de jugar amb les ulleres Oculus Rift, HTC Vive, entre altres. Si ho prefereixes, també podràs jugar amb l’Xbox ONE, la Playstation 4 o demostrar les teves habilitats de conducció amb el Torneig de Mario Kart 8 Deluxe que organitzem. L’entrada és gratuïta, només necessites inscripció per apuntar-te al torneig. A què esperes?

+ info: -aquí-

El Tarragonès, la comarca amb més inscripcions en activitats de lleure

És la comarca amb més participació juvenil i infantil per davant del Baix, Camp, el Baix Penedès. Segons dades ofertes per associacions i organitzadores d’activitats de lleure, es preveu superar les xifres de l’any passat, que van arribar fins a més de 20.000 joves i nens inscrits en activitats de lleure en el període de juny a setembre.

+ info: -aquí-

 
Millora el teu currículum per trobar feina més fàcilment amb Tarragona Jove

Tots els dimarts fins el 26 de Juliol de les 10h a les 12h, s’ofereix a l’Espai Jove Kesse l’Aula de recerca de feina. Aquest taller, ensenya a les persones joves entre 16 i 35 anys quins són els canals de recerca per on es troben les oportunitats laborals més adients. Així es poden desenvolupar de manera còmoda en el futur més pròxim de cara a trobar una feina que s’adeqüi a les seves capacitats.

+ info: -aquí-

Aprèn del món del Trap amb Kastro i Bittah, cantant de Tribade

De dilluns a dijous, del 25 al 28 de juilol de les 18:30h a les 20:30h aprendràs a crear un tema descobrint tots els estils i formes expressives que el món del trap té preparades per a tu. Els encarregats del taller, ni més ni menys que Kastro i Bittah, una de les veus del grup Tribade. També tindràs l’ocasió de fer de teloner/a dels concerts del 28 de juliol, ni més ni menys que La Queency i Maio, dues figures emergents del món del trap.

+ info: -aquí-

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content