Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
31/03/2021
 
 
Bona Pasqua!

 

L’Oficina Jove del Tarragonès estarà de vacances fins al pròxim dia 6 d’abril, però mentrestant us podeu posar en contacte de manera telemàtica els matins fins a l’1 d’abril. 

 

A l’Espai Jove Kesse, després del Casal de Setmana Santa 2021, tancarem el divendres dia 2 d’abril fins al dilluns dia 5 d’abril. El dia 6 d’abril tornarem a obrir portes amb més energia que mai per continuar oferint activitats educatives i culturals!

 
Primavera Jove 2021 
 

La Primavera Jove 2021 arriba amb força el 6 d’abril! Amb multitud d’activitats, tallers, aules temàtiques, espectacles… en els quals ja et pots inscriure! No et quedis sense la teva plaça!

 
+ info: -aquí-
 
Taller: Disseny d’una acció comunicativa
 
 

Els i les participants duran a terme una campanya comunicativa que consistirà en el disseny d’un seguit de cartells amb missatges reivindicatius, especialment des d’una perspectiva interseccional i antiracista, que es penjaran en diferents espais comunitaris de la ciutat. T’apuntes?


Dt., 6 d’abril / 18h 

Gratuït amb entrada prèvia / Espai Jove Kesse

 

+ info i inscripcions: -aquí-The scars of a generation. Joves del 2020 i com percebem el món que ens envolta

Aquesta videocreació recull l’experiència de la Gemma Jiménez durant el seu treball de recerca de batxillerat. Alumna de l’Institut Antoni de Martí i Franquès, la Gemma ha reflexionat de forma escrita i videogràfica, sobre les inquietuds i els desitjos dels nois i les noies de la seva generació a partir d’entrevistes.

 

Dt., 9 d’abril / 20h 

Gratuït amb entrada prèvia / Espai Jove Kesse i en línia

 

+ info i inscripcions: -aquí-

Directe: -aquí-Aquest estiu, campa pel territori!
 

El Servei Civil Internacional de Catalunya ofereix projectes de voluntariat de curta durada a tot el món. Participa en un camp de treball local, fes xarxa i transforma el teu entorn. No et perdis l’oportunitat de participar en un projecte de voluntariat transformador!


+ info: -aquí-Ajudes econòmiques per a projectes i activitats d’entitats socials
 

Treball, Afers Socials i Famílies avança la convocatòria anual de la COSPE que destina 54M€ al finançament projectes i activitats de les entitats socials.

Una altra novetat d’enguany és l’edició d’unes guies de projectes per ajudar a millorar la presentació dels projectes i per tal que estiguin alineats al màxim amb els objectius que es volen assolir en cadascuna de les línies de la COSPE.

Les actuacions que poden acollir-se al finançament són les d’atenció a gent gran, infants i adolescents, joves, famílies, persones amb dependència o al col·lectiu LGBTI, entre d’altres.

+ info: -aquí-

 

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Ves al contingut