Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
21/04/2021
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
 
Videobooks: recomanacions per aquest Sant Jordi 2021

 

Des de Tarragona Jove us deixem un recull de 5 vídeos amb les millors recomanacions per regalar i llegir aquest Sant Jordi 2021. No te’n perdis cap!

 

+ info: -aquí-

 
Cultura Kesse: Projecte Infinit 


Projecte infinit. Improvisació sublunar. La paraula s’agafa amb la música i la música es perd dins les paraules. Tot el que has somiat és tan real com que la realitat és tota un somni. Efímers, Oriol Sauleda i Xavier Vallverdú ens transporten per un camí totalment improvisat envers les interminables possibilitats del llenguatge poètic de les paraules i la música.

*Les entrades estan exhaurides, però pots seguir l’acte en streaming.

 

Dv., 23 d’abril / 20h 

Gratuït amb entrada prèvia / Espai Jove Kesse i en línia
 

+ info: -aquí-
Directe: -aquí-


 
Recerca 2.0: Apps i xarxes socials
 

Potenciar l’ús de les apps i xarxes socials per buscar feina és un dels objectius d’aquest taller pràctic on es pretén mostrar les eines i estratègies d’acord amb els interessos professionals personals. Quines són les apps que hi ha al mercat per buscar feina? Com s’ha d’enfocar la presentació del perfil professional, el currículum i la marca personal? En aquest taller basat en la pràctica e-learning tractarem això, entre altres coses.

 

Dj., 29 d’abril / 17:30h

Gratuït / Espai Jove Kesse i en línia

 

+ info: –aquí–Escola Popular d’Economia (eco)Feminista virtual! 

Aquesta primavera ens alegrem d’iniciar una nova Escola Popular d’Economia (eco)Feminista. En aquesta ocasió a Tarragona i aprofundint en la mirada ecofeminista!

Aquesta serà la quinzena edició d’un projecte en continu moviment. Amb ella volem crear un espai on posar a remull els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes que formen la nostra vida.

Dl., 26 d’abril al dv., 25 de juny / 18h 

Gratuït amb inscripció prèvia / En línia

 

+ info: -aquí-Activitats sobre l’art i la creació a CaixaFòrum
 

El pròxim 29 d’abril, a les 19h, ens acompanyarà la jove directora de cinema, Irene Moray, qui ens parlarà del seu treball i potser ens revelarà algun dels secrets del seu primer projecte de llargmetratge, seleccionat al Filmmaker Lab del Festival de Toronto i a la Residència de l’Acadèmia de Cinema Espanyol. D’altra banda, també oferim el cicle Sala C: Cinema, creació i art contemporani, una cita periòdica en la qual tindrem l’oportunitat de veure documentals sobre creació contemporània, que moltes vegades queden fora dels circuits comercials.

 

+ info: -aquí-
 Pressupostos participatius 2021
 
L’Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Districtes, inicia el procés dels pressupostos participatius per aquest 2021, a partir del qual el consistori finançarà projectes proposats per a la ciutadania amb l’objectiu principal de potenciar la participació dels ciutadans i de les entitats de cadascun dels 5 Districtes.
 
+ info: -aquí-
 

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content