Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
04/08/2021
 
 
ÈXIT DEL FESTIVAL SOTA LA PALMERA I DEL CICLE MARGALLÓ   

La 9a edició del cicle “Cultura de Carrer” a l’Espai Jove La Palmera ha estat tot un èxit! Aquest estiu, els vespres i les nits s’han omplert de música i riure amb més de 30 actes i espectacles. A l’escenari de La Palmera han vingut a tocar grans grups tarragonins com Cultrum, TMN, Onniria, Bulkak i Red California, mostrant l’art que desprèn la nostra ciutat. 

A més, aquest estiu, ha nascut el Cicle Margalló on han participat més de 25 persones joves. La música i la dansa han estat protagonistes per escenaris repartits per tota la ciutat de Tarragona, gràcies a la col·laboració d’entitats i museus de la localitat. 

+info: -aquí-
 


PROGRAMA D’OCUPACIÓ: CONVOCATÒRIA JOVES EN PRÀCTIQUES 2021

S’obre la convocatòria del programa d’ocupació per a joves. Hi haurà 9 places de 6 mesos de pràctiques per a joves de menys 30 anys a l’Ajuntament.

La selecció serà a principis de setembre i la incorporació al treball serà el 30/09/2021, amb una durada de 6 mesos i jornada completa.

+info: -aquí-


TANCAMENT DELS ESPAIS JOVES PER VACANCES

Us recordem que després d’un any de serveis, l’Oficina Jove romandrà tancada del 7 d’agost al 7 de setembre. Tot i això, a partir del 30 d’agost us hi podeu posar en contacte telefònicament o a través del correu electrònic.

L’Espai Kesse tancarà les seves portes a partir del 15 d’agost i tornarà a obrir el 8 de setembre, amb l’horari de dimarts a dissabte, de 16:30h a 20:30h. Les activitats de tardor començaran a l’octubre.  

+info: -aquí-


 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content