Tarragona Jove
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
22/12/2021
 
2 ESPECTACLES DE CULTURA KESSE , 2ª EDICIÓ DEL CICLE DE CINEMA I CURS DE FLAMENCEXHIBICIÓ | K-POP

Kpop és un terme que fa referència a l’estil pop de Corea del Sud. No obstant això, aquest s’ha expandit amb força, gràcies al seu èxit, per a ser un concepte molt més global. Kpop és la música, l’estètica i la coreografia que exhibeixen els grups de música coreans. 
 

+info: -aquí-


     
2ª EDICIÓ DEL CICLE DE CINEMA DOCUMENTAL ‘EN PRIMER PLA’
 
La URV i la conselleria de Joventut coorganitzen aquesta mostra de sis curtmetratges que reflexionen al voltant de la joventut, l’educació emocional, les diversitats sexuals, el dret a l’habitatge i les experiències migratòries 
+info: -aquí-
    
 

      
CONCURS DE MUSICA SONA9
 
Us agradaria que la vostra música soni a la ràdio, es vegi a la televisió i se’n parli a les revistes i als mitjans de comunicació? I gravar un disc en un estudi profesional i amb un productor? O rodar un videoclip amb la vostra millor cançó i fer una gira pels principals festivals de Catalunya? Doncs participeu al Sona9 2022 i els vostres somnis musicals es podran fer realitat! Teniu temps fins al 15 de maig per presentar les vostres propostes musicals al portal web www.sona9.cat
 
+info: -aquí-
 
 
CURS DE FLAMENC AMB MAYTE MARTÍN DINS DEL FESTIVAL TARRAGONA SONA FLAMENC
El dissabte 26 i diumenge 27 de març l‘Espai Jove Kesse esdevindrà una improvisada aula de flamenc on la cantaora Mayte Martín compartirà coneixements i eines per ajudar els nous aficionats a comprendre i apreciar els secrets de l’art jondo.
+info: -aquí-

 
            
CULTURA KESSE | TEATRE: TIRITI TRANS TRANS | TRANSGREDINT LA NORMA!

El dimecres dia 30 de març de 2022 a les 17:30 per a tancar el cicle Transgredin la norma i després de 3 activitats de sensibilització per a joves, tenim la sort de comptar amb un espectacle teatral que ens oferirà la companyia Tirititrans, formada per sis dones trans que amb la representació de sis situacions que reflecteixen la realitat del col·lectiu Trans al context local. L’objectiu és eliminar els prejudicis que encara estan presents en la societat.
  
+info: -aquí-
 

           
EN CRIT DE TERRA! TARDES REACTIVES PER LA DEFENSA DEL CLIMA
 
Els moviments i plataformes juvenils han aixecat la veu per lluitar contra l’emergència climàtica que viu el planeta. Mobilitzacions com Fridays For Future demostren que les persones joves estan més implicades que mai i que calen mecanismes per tenir en compte l’opinió del jovent i facilitar la seva participació com agents de canvi per l’acció climàtica i el desenvolupament humà i sostenible.

Del dimarts 10 al dissabte 14 de maig a l’Espai Jove Kesse amb el guiatge de Àtic serveis educatius viurem cinc tardes dedicades a repensar i projectar propostes d’implantació i transformació directa.

 
+info: -aquí-
 

 

 
 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
4
Ves al contingut