Tarragona Jove

Inscripcions Programa Explorer 2022

Aquest programa està dirigit a joves d’entre 18 i 31 anys que vulguin experimentar l’emprenedoria com a opció professional. 

L’activitat inclou diversos continguts: “Research” (processos d’investigació per identificar al client i construir la teva proposta), “Fix & Build” (secció que et guiarà a construir un producte mínim i a prototipar la teva solució per apropar la teva proposta als teus clients), “Monetize” (coneixeràs tot el model de negoci i les possibilitats de finançament, alhora que desenvoluparàs les projeccions del teu projecte), i per últim, el “storytelling” (on aprendràs a explicar la teva solució als clients i a possibles inversors).

Un programa gratuït, finança per Santander Universitats amb format semipresencial. Les dates són del gener a l’abril de 2023, unes 8-10 hores a la setmana.

Durant dotze setmanes, es treballarà la teva idea per trans una solució que contribuirà als ODS 2030. Coneix-te dotze setmanes per equivocar-te, aprendre, inspirar-te i per convertir la teva idea en una cosa tangible i entendre si podria arribar a ser una potencial font d’ingressos.

Per a més informació i per inscriure-us, us podeu dirigir a tarragona.cat/tarragonaimpulsa/empresa/programa-explorer

Skip to content