Tarragona Jove

Nadal entretingut amb Cultura Kesse

L’onzena edició de la programació de Casal x Nadal presenta diversos espectacles emmarcats dins el cicle “Cultura Kesse” amb Poncelam, Lo Pau de Ponts i el Cap d’any d’infart amb Con Nada.

L’artista Irene Poncela, de nom artístic Poncelam, actuarà sobre l’escenari de l’Espai Jove Kesse el dimarts 27 de desembre a les 20h. Ens farà gaudir de la seva música amb alguns temes del seu primer EP “Lágrimas de Ángel” recentment presentat aquest 2022.

tarragonajove.org/activitats/ck-concert-poncelam

El Pau de Ponts arribarà el dijous 29 de desembre a les 20 h, per fer-nos una mostra de la seva nova etapa com a artista, presentant el seu disc “Ojo Que Hai Arribat”, amb cançons “absolutament informals i divertides” i amb el segell de ‘catxondeo’ que caracteritza la seva música i la seva posada en escena.

tarragonajove.org/activitats/ck-llim-lletra-i-musica-amb-lo-pau-de-ponts

Per finalitzar el Casal x Nadal passarem una bona estona amb Con Nada qui ens presentarà “Cap d’Any d’Infart”, l’improshow que marcarà el final de la temporada i de l’any. Aquest espectacle de comèdia improvisada ens farà reflexionar sobre les situacions que provoquen els costums,  les tradicions i supersticions que se celebren durant aquestes dates tan assenyalades.

tarragonajove.org/activitats/ck-cap-dany-dinfart-amb-con-nada

Entrades disponibles en la nostra pàgina web. Ja podeu adreçar-vos per reservar les vostres entrades i no perdre-us res. 

Ves al contingut