Tarragona Jove

Ja està en marxa GOPY, el servei de mobilitat transfronterera per a joves impulsat pel SOC

Ofereix acompanyament i suport en la cerca d’oportunitats de feina, pràctiques i voluntariat a banda i banda dels Pirineus.

Projecte GOPY
GOPY, el servei de mobilitat transfronterera per a joves impulsat pel SOC

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) forma part del projecte GOPY, una iniciativa finançada per fons FEDER que té per objectiu ampliar les oportunitats de mobilitat entre els joves en el territori transfronterer.

A través de GOPY s’ha posat en marxa un servei d’acompanyament i cerca d’oportunitats de feina, pràctiques i voluntariat a banda i banda dels Pirineus. L’objectiu és promoure, estructurar i donar valor a la mobilitat transfronterera amb finalitats educatives entre els joves en aquest àmbit del territori.

El servei consta d’una plataforma on les persones joves interessades poden trobar ofertes de feina, pràctiques i voluntariat dins del territori transfronterer i, al mateix temps, poden sol·licitar l’acompanyament i orientació ofert pels punts d’assessorament GOPY per a trobar l’oferta que més s’adeqüi al perfil i itinerari professional desitjat. La persona jove que faci ús del servei també tindrà accés a un curs de formació virtual per preparar l’estada a França i la possibilitat de crear un CV multilingüe digital per facilitar el procés de candidatura i selecció dels joves.

D’altra banda, organitzacions, institucions, empreses i particulars també es poden registrar a la plataforma i publicar les seves ofertes de feina, pràctiques o voluntariat per tal d’acollir joves francesos provinents de les regions d’Occitània i Aquitània.

Al projecte hi participen institucions i entitats de Catalunya, Aragó, el País Basc, Aquitània i Occitània. El SOC, a través de l’Àrea de Programes Internacionals, coordina tres punts d’informació GOPY i dona suport en el disseny, implementació i avaluació de les eines desenvolupades en el marc del projecte.

Més informació aquí.

Skip to content