Tarragona Jove

Exposicions i activitats programades en el marc de Mèdol

Exposicions i activitats programades en el marc de Mèdol

A Les Golfes de Casa Canals s’inaugura l’ExtincióFest, una proposta comissariada per Oriol Fuster Cabrera, amb una exposició que, dividida en dues parts (“Ontologies de marjal” i “De l’autisme a l’anime”), presenta treballs creats en comunitat i/o en complicitat amb artistes com Beatriz Regueira, Elena Blesa, La Queency, Marc Suanes, M Reme Silvestre, Neisha, Roser Vernet, Kamran Behrouz i Helena Vinent.

Quan i on

22/01/2022 a 09:00 a 06/03/2022 a 15:00

A Casa Canals

Organitzat per Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona és un centre amb projecció territorial dirigit per Vicent Fibla i gestionat per l’Ajuntament de Tarragona que aposta per obrir finestres i establir noves aliances creatives a dins i a fora de la ciutat. Aquestes col·laboracions li han de permetre situar-se en els corrents d’avantguarda, conrear el talent creatiu en proximitat i apostar per la hibridació de gèneres, disciplines i continguts.

Més informació aquí.

El Centre rep l’impuls del Departament de Cultura de la Generalitat i s’insereix dins del Pla Local d’Equipaments Culturals de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona i del Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals de Catalunya.

Programació

El Centre programa exposicions i activitats i alhora engega projectes educatius i de mediació, programes de creació en residència i programes de dinamització. Part d’aquestes activitats són de producció pròpia i d’altres en col·laboració.

I en aquest enllaç pots veure tota la programació de 2022.

Skip to content