Tarragona Jove

Ja està oberta la nova convocatòria pel Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música

Del 16 d’octubre al 17 de desembre et podràs inscriure en aquest programa d’ajudes dirigit a formacions musicals d’arreu Catalunya

Les beques que es concediran en aquesta edició són l’escenari del Mercat de Música Viva de Vic, l’actuació a la Fira Mediterrània, l’enregistrament en estudi, la producció de directes, la creació de videoclips i les ajudes a la composició en col·laboració amb la Fundació SGAE

A banda d’això, d’entre totes les propostes presentades, s’escollirà una com a Grup Cases de la Música 2024, a la qual s’oferirà tot un programa d’acompanyament en la indústria

Com cada any, Cases de la Música obre el termini d’enviament de sol·licituds pel Programa de Suport a la Creació Musical 2024. Des d’aquest 16 d’octubre i fins al 17 de desembre, formacions musicals emergents d’arreu Catalunya es podran inscriure en aquestes beques. Un seguit d’ajudes que abasten les següents àrees: participació i actuació a l’escenari Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i de la Fira Mediterrània de Manresa, l’enregistrament en estudi, la producció de directes, la creació de videoclips i les ajudes a la composició en col·laboració amb la Fundació SGAE.

A més a més, i com ja es va fer l’any passat, d’entre totes les propostes presentades en aquesta edició, un jurat professional escollirà una d’elles com a Grup Cases de la Música 2024. La formació musical seleccionada gaudirà de tot un programa d’acompanyament i assessorament en la indústria. Tot amb la finalitat d’impulsar i professionalitzar aquest projecte.

El Programa de Suport a la Creació s’ha convertit en un dels pilars fonamentals de Cases de la Música, ja que incentiva tots els processos creatius i compositius de les formacions musicals becades. D’aquesta manera, anualment es convoquen totes aquestes ajudes, dirigides a artistes i bandes emergents, amb l’objectiu que els resulti més senzill accedir a la indústria i poder desenvolupar la seva carrera en diferents àmbits.

Amb més de 700 formacions inscrites en edicions anteriors, el programa d’ajudes de Cases de la Música ha aconseguit situar-se com una de les principals convocatòries del territori en l’àmbit musical. Tal és així, que amb una forta i important representació del panorama emergent musical del territori, formacions com Habla De Mi en Presente, Alba Morena, Tribade, Adala, Sra. Tomasa, Suu, Sara Roy, Los Aurora, Relat, Anabel Lee, Maruja Limón, Ginestà, Momi Maiga, Lasta Sanco o Queralt Lahoz, – entre molts altres -, han gaudit d’aquestes ajudes al llarg dels anys.

La xarxa de Cases de la Música és un projecte sòcio-musical en xarxa de Catalunya, que neix el 2005 amb l’objectiu de potenciar la música de forma integral treballant tota la cadena de valor de la música: formació, creació, exhibició i participació ciutadana i dinamització.

Consulta més informació aquí

Ves al contingut