Tarragona Jove

Arrenca la 10a edició del Festival SCAN amb la participació de Tarragona Jove

Entre les múltiples activitats que ens ofereix el festival, l’Espai Jove Kesse acollirà un taller experimental d’autoretrat fotogràfic i la seva posterior exposició

Foto: Tjerk van der Meulen

Tarragona Jove s’adhereix a la programació que l’SCAN ofereix a tarragonines i tarragonins a través d’un taller adreçat per al jovent i centrat en l’experimentació amb la fotografia d’autoretrat anomenat ‘Efecte mirall. Laboratori del reflex’.

En un exercici de contraposició interpersonal descobriran la tècnica fotogràfica del retrat i s’endinsaran en l’autoretrat més analític per deixar en exposició traces i trets propis de l’etapa juvenil. Aquest laboratori és doncs un taller intensiu de fotografia de retrat amb eines, components i dispositius quotidians per això t’animem a portar càmera o telèfon mòbil i treure’n el màxim profit.

Del dimecres 27 al divendres 29 de desembre de’11 a 13 h, l’Espai Jove Kesse obrirà les seves portes a totes aquelles persones entre 12 i 35 anys que estiguin interessades en participar en aquesta activitat experimental sobre fotografia.

La persona al càrrec del taller és la tarragonina Alba Rodríguez Núñez que després d’estudiar a l’Escola de Disseny i Art Eina de Barcelona es va obrir al món de la fotografia a través de l’Institut d’Estudis Fotogràfics, posteriorment a l’Escola Gris Art, especialitzant-se en il·luminació d’estudi. Alba ha col·laborat en diferents projectes col·lectius com: Display, De Temporada, Photo Km 0, entre d’altres. La seva feina ha estat guardonada amb dos premis Laus, un premi Repsol YPF, un Sony World Photography Awards, un premi del festival de cinema REC i un premi Lux entre altres reconeixements.

Consulta més informació sobre l’activitat aquí

Skip to content