Tarragona Jove

Jornada Tarracolúdica amb l’Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon

Programa per dissabte 6 de novembre

L’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona, amb l’objectiu de seguir fomentant la difusió i l’ús dels jocs de rol i jocs de taula moderns, ha reorientat les seves jornades lúdiques, posant-les al servei de diferents entitats tarragonines. El club és conscient que les restriccions a causa de la COVID-19 estan ocasionant dificultats a les associacions i, per aquest motiu, enguany s’ha marcat com a objectiu organitzar activitats conjuntes amb diverses associacions perquè les ofereixin al seu entorn i als seus socis, i d’aquesta manera ajudar a mantenir el vincle entre socis i entitats.

Durant aquest any ja s’ha organitzat diferents activitats amb les següent entitats: ONCE, Casal Popular Sageta de Foc i Escola de Lletres. També està previst preparar una jornada amb el Projecte Home.

El proper dia dissabte 6 de novembre, a les 10:00 h a la Plaça de l’església de Sant Salvador celebrarem la XXVII Jornada Tarracolúdica en col·laboració de l’Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon.

L’activitat consistirà a jugar una partida al joc Fiasco de Jason Morningstar, editat en castellà per Edge. Es tracta d’un joc que es caracteritza per la seva senzillesa i per la llibertat que dona a l’hora de deixar volar la imaginació. El gènere de la partida serà de superherois i els jugadors formaran part d’un grup de justiciers amb poders que hauran d’investigar si un d’ells ha caigut en la temptació de tornar-se supermalvat. La partida es caracteritza per la seva intenció de voler apropar el rol en un format senzill als nens i nenes, on se’ls incentivarà que desenvolupin la seva creativitat.

El preu és gratuït, però les places són limitades. Cal realitzar les reserves a clubdiogenestarragona@gmail.com.

Més informació aquí.

Skip to content