Tarragona Jove

Nova obra a la Sala Trono

Paula Jornet, Pau Escobar i Nil Cardoner

Aquesta temporada la Sala Trono porta un piló de propostes que aborden temàtiques de gènere. En aquest cas es tracta de l’estrena de “Qui estigui lliure” de Xavi Buxeda i la jove companyia Hermann Karson, interpretada per Paula Jornet, Pau Escobar i Nil Cardoner. L’obra es realitzarà el 5, 6 i 7 de novembre.

Es tracta d’una obra que compta amb el suport a la producció de la Sala Trono i el Teatre l’Aurora i que aborda la problemàtica de les agressions homòfobes, la violència i l’alcohol en persones joves. 

Les entrades es poden adquirir aquí. Hi ha un preu especial de 25% de descompte per menors de 30 i grups de +10 persones en les entrades anticipades i entrades a 7€ per menors de 30 el mateix dia de la funció. 

Títol: Qui estigui lliure
Lloc: Sala Trono
Dates: 5 i 6 de novembre a les 20 h, i 7 de novembre a les 18:30 h.
Cia. Hermann Karson (Barcelona)

Sinopsi
Des que eren petits que, el Pol, l’Àlex i la Carla, deixen passar les hores en una zona abandonada del barri. Sembla que res els pot separar, fins que un d’ells es veu involucrat en una baralla aliena i, potser, sense massa sentit. Ara proven de reconciliar-se mentre reneguen tant de la violència com de la seva pròpia identitat.

Català / 75 min / Drama

Fitxa artística
Escrit i dirigit: Xavi Buxeda i Marcet
Intèrprets: Paula Jornet, Pau Escobar i Nil Cardoner
Moviment: Carla Tovias
Disseny d’il.luminació: Jordi Berch
Disseny d’escenografia: Mariona Ubia
Direcció tècnica: ContraCorrent
Tècnic de gira: Quim Algora

Amb la col·laboració de:
Francesc Alcobet i Dani Tejedor com a assessors del SAH.
Míriam Compte assessorament vestuari.

Skip to content