Tarragona Jove

Jornades treballa al Turisme 2020

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona, juntament amb les associacions que en formen part, organitza de nou les Jornades “Treballa al Turisme”. Tindran lloc el 5 de març a l’hotel La Hacienda de La Pineda (Vila-seca).

Així, de 9 a 15 h, més de 30 empreses del món dels hotels, càmpings, i apartaments -des d’empreses familiars a grans corporacions- amb presència a arreu del territori, com Salou, Cambrils, Vila-seca, Tarragona, Muntanyes de Prades, Terres de l’Ebre… i sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), es presentaran en una jornada pionera per tal de captar candidats i candidates que es vulguin dedicar al món de l’hostaleria i el turisme.

Els participants podran escollir fins a quatre empreses que vulguin conèixer i a les quals vulguin lliurar el seu currículum. La jornada que organitza la FEHT està oberta tant a estudiants relacionats amb el món del turisme com a persones amb tot tipus de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments d’allotjament, com poden ser: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

A continuació podràs trobar les bases de com realitzar la inscripció a la Jornada que sigui del teu interès (acció imprescindible per poder assistir-hi):

  1. Visita aquest web. Hauràs de revisar el llistat d’establiments que participen en la Jornada (fixa’t que clicant damunt de cadascun d’ells podràs accedir al perfil d’aquest, ubicació i lloc de treball que ofereix). Per finalitzar amb aquesta primera tasca, apunta’t el nom dels quatre o cinc establiments que vols visitar el dia de la Jornada, perquè en el moment que realitzis la inscripció ho hauràs d’especificar.
  2. Clica damunt de la pestanya “Inscripció” i omple totes les teves dades personals que et demanem. A continuació indica els noms dels Establiments amb els quals voldràs entrevistar-te.
  3. Clica damunt d’“Enviar” i apareixerà un missatge conforme les teves dades s’han registrat correctament.

Uns dies amb anterioritat a la Jornada, rebràs un e-mail on et confirmarem la teva assistència i et facilitarem una franja horària en la qual hauràs de venir a realitzar les entrevistes. És molt important que respectis aquest punt, per un bon funcionament de la Jornada i per tant, de les teves entrevistes.

Et recomanem portar un mínim de 35 còpies del teu curriculum vitae, perquè tot i no poder visitar totes les empreses participants, sí que podràs deixar el teu CV a cadascuna de les safates que les empreses tindran habilitades.

Skip to content