Tarragona Jove

La projecció dels documentals serà el 22 de març a les 18 h a l’Espai Jove Kesse

Engega la 3a edició del cicle En primer pla, coorganitzat entre la Conselleria de Joventut i el departament d’estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Es tracta d’un conjunt de documentals realitzats per l’alumnat de 3r del Grau de Comunicació Audiovisual, una proposta que comença dins de l’assignatura Guió i Narrativa Audiovisual i finalitza amb l’assignatura de Gèneres i Formats Audiovisuals. 

La projecció dels documentals inicia aquest dimecres 22 de març a les 18h a l’Espai Jove Kesse, on es podran veure sis documentals de diferents temàtiques, que parlen de persones joves, salut mental, interculturalitat, gènere…en definitiva, històries de motivació i superació entre d’altres. 

Després de les projeccions, s’obrirà un torn obert de preguntes amb l’equip creatiu dels documentals i les seves veus protagonistes, per tal de compartir experiències i punts de vista. D’aquesta manera, l’audiència tindrà l’oportunitat de participar activament en aquest cicle protagonitzat per joves. 

Aquest cicle de cinema documental s’emmarca en el Pla Local Tarragona Jove 2024 com a eina d’anàlisi de la realitat juvenil i mecanisme de participació, permetent mantenir el pla viu i dinàmic en constant revisió. 

Els sis documentals d’enguany també es podran veure després de l’estrena d’aquest dimecres al web
tarragonajove.org/enprimerpla23  

Ves al contingut