Tarragona Jove

La Tarraco Zombie Experience arriba al Parc de la Ciutat

LA 4A EDICIÓ DE LA TARRACO ZOMBIE EXPERIENCE ARRIBA DIVENDRES AL PARC DE LA CIUTAT

L’activitat, iniciativa de l’Associació de Jugadors/es de Rol de Tarragona, és gratuïta amb reserva prèvia de plaça

La campanya d’activitats Estiu Tarragonajove despertarà aquest divendres (22 h) 25 zombies a la ciutat. Un grup de morts vivents transitarà afamat amb desig d’infectar qualsevol persona que s’atreveixi desafiar-los. La participació a la Tarraco Zombie Experience, una iniciativa de l’Associació de Jugadors/es de Rol de Tarragona, és gratuïta i per prendre-hi part cal reservar plaça a www.tarragonajove.org o bé inscriure’s presencialment al Parc de la Ciutat (accés per Ramón y Cajal) una hora abans de l’esdeveniment.

Es tracta de la quarta edició a Tarragona d’aquesta proposta, que en l’edició anterior va aplegar més de 250 joves entre participants i públic. Aquest acte s’inclou en les línies d’acompanyament i promoció als projectes joves que la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona estableix en el marc del Pla Local Tarragonajove 2020.

A les 21 h del vespre s’obriran portes a participants a partir dels 16 anys d’edat. Els assistents han de portar roba còmode i una lot, i signar la normativa i instruccions de la dinàmica per reconèxier quins són els punts de fuga, espais protegits i zones altament infestades de l’ocupació zombie.

Aquesta proposta s’ha estat dissenyant des del mes de febrer i recull a més de 30 joves implicats i implicades en la producció de la cartelleria, treball actoral, normativa, assegurances, avaluació, etc… Una iniciativa d’aquest nivell és una clara mostra de l’activisme lúdic i cultural del moviment associatiu i exposa especialment el treball compartit entre entitats juvenils.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Skip to content