Tarragona Jove

L’Estiu Tarragonajove proposa descobrir l’esport del “Jugger”

Aquest juliol s’ofereixen dues sessions per iniciar-se en aquesta disciplina als camps de futbol municipals de Torreforta i Sant Pere i Sant Pau


Demà, dijous 4 de juliol el camp municipal de futbol de Torreforta acollirà l’activtat Jugger 3, 2, 1 que tindrà lloc de les 19 a les 21 h i amb entrada lliure per tothom que vulgui iniciar-se o probar-ho.

El jugger és un esport mixt de contacte entre dos equips de cinc jugadors, originat a Alemanya a principis de la dècada de 1990. Tot i que en essència és molt semblant al rugbi, afegeix elements d’esgrima, minimitzant així el contacte entre jugadors. La finalitat de cada equip és fer-se amb la pilota al centre del camp i portar-la fins a la base contrària per marcar un gol. L’equip que més anoti serà el guanyador. Aquesta activitat esportiva està basada en la pel·lícula Sangre de héroes, estrenada l’any 1989.

Un dels valors principals d’aquest nou esport és que els equips són mixtes, fet que dona peu a la participació simultània de nois i noies. Actualment, i des de fa un any, Tarragona compta amb un equip de jugger format per membres de l’Associació de Jugadors/es de Rol i Estratègia de Tarragona.

Imaginació, destresa, tàctica i creació d’equip s’uneixen per construir una forma alternativa de fer esport i salut. L’activitat, emmarcada en la programació de l’Estiu Tarragonajove de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, està coorganitzada amb el Patronat Municipal d’Esports, el Club de Fútbol Deportivo Cultural de Torreforta i el Club de Futbol Sant Pere i Sant Pau.

El dia 11 de juliol (de 19 a 21 h), hi ha haurà una segona sessió, també gratuïta, al camp de futbol de Sant Pere i Sant Pau.

Per a més informació i inscripció a l’activitat: –aquí–

Skip to content