Tarragona Jove

L’actriu Anna Barrachina farà un taller experimental i teatral aquest cap de setmana a l’Espai Jove Kesse

Dins la programació de Tardor Tarragona Jove i en el marc del programa Teatre Jove, aquest dissabte 6 de novembre tindrà lloc un workshop teatral a càrrec d’Anna Barrachina, actriu de la companyia La Cubana, que impartirà un taller experimental i teatral a l’Espai Jove Kesse i pels carrers de la ciutat. Sota el nom de Som les Teresines, Barrachina ens compartirà la seva experiència i ens ajudarà a conèixer una mica més el mon del teatre de carrer.  

Coneguda especialment per les seves interpretacions a Cegada de amor com a Estrellita Verdiales o l’Angelina de les Teresines S.A. amb la Cubana, companyia amb la que va treballar des dels 18 anys, l’any 1987 fins al 1998. També la recordem de les series Ventdelplà, Merlí  i Amar és per sempre, entre d’altres. Amb els anys ha recollit premis de prestigi i reconeixements per la seva feina, principalment pels treballs duts a terme amb la Cubana a Cegada de amor, Cómeme el coco, negro i Teresines S.A. 

L’activitat és dissabte 6 de novembre de 10 a 13 h. Està adreçada a joves a partir de 14 anys, i es recomana portar roba còmode. És gratuïta però cal reservar plaça a: https://tarragonajove.org/activitats/som-les-teresines/ 

En aquest enllaç, es pot veure la historia de la Cubana, tot un referent per les Teresines.

Skip to content