Tarragona Jove

L’Ajuntament de Tarragona inicia una campanya per impulsar el comerç local: els Bons Comerç TGN

Els Bons Comerç TGN és una iniciativa d’estímul als establiments comercials, de serveis, d’hoteleria i de restauració, que s’emmarca dins de la campanya anual SOM COMERÇ TGN, impulsada per la conselleria de Comerç. Es tracta d’una subvenció de 500 000 euros en bons descompte per a dinamitzar les vendes dels comerços tarragonins. La Cambra de Tarragona, la Via T i l’Associació d’Empresaris d’Hoteleria de Tarragona col·laboren activament en la campanya Bons Comerç TGN.

Cada persona podrà descarregar-se els seus 10 bons per valor de 5 euros cadascun, és a dir, un total de 50 euros de descompte directe en els comerços adscrits. «Estem convençuts que la campanya serà un èxit i un punt d’inflexió per al comerç de la ciutat. Convido a tots els comerços i restaurants que encara no ho han fet que s’adscriguin a la campanya», ha remarcat el conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal.

La campanya està oberta tant als tarragonins i tarragonines com a ciutadans d’altres poblacions, ja que es tracta d’un sistema de subvencions al comerç local.

Un centenar de comerços ja s’han adherit a la campanya. «Els últims dies s’han incrementat el ritme d’establiments que participaran i esperem que continuï pujant el nombre de comerços participants», afegeix Dídac Nadal. Els comerços que poden participar són els que tenen menys de 50 treballadors, així com establiments de restauració i hoteleria.

Hi ha 5 maneres de descarregar-se els bons:

  • A través de la pàgina web bons.tarragona.cat
  • A través de l’APP Som Comerç TGN, accedint a l’apartat Bons.
  • En els punts físics de la campanya.
  • Punt fixe: situat des de fa dies en la Rambla Nova, a l’altura de la Font del Centenari.
  • A la carpa itinerant: per als horaris i punts, consulteu la pàgina web.
Skip to content