Tarragona Jove

L’Espai Jove Kesse participa aquest dissabte amb La Marató de TV3

La Marató de TV3, per la salut mental

Aquest dissabte 18 de desembre de 16:30 a 20:30 h a l’Espai Jove Kesse, el Club Diojenes i AJRET han organitzat diferents activitats per a donar suport i recaptar fons per a la Marató de TV3 , on aquest any està dedicat a la Salut Mental. Així doncs podeu passar una tarda de jocs de taula i de rol i a la vegada participar de la Marató.

En primer lloc, de 16:30 a 20 h, es realitzarà una partida de DUNE – SEÑALES DE GUSANO, on els participants serveixen a la Casa Atreides per a investigar el contraban d’espècies a les arenes d’Arrakis. Per aquesta activitat caldrà realitzar una inscripció prèvia enviant un missatge a clubdiogenestarragona@gmail.com

De 17:00 a 20:30 h es faran unes demostracions de jocs de taula amb la ludoteca de Club Diojenes. També s’organitzarà un torneig de Tumblin Dice i Carcassone, i es farà un concurs per parelles, posant a prova els teus coneixements sobre jocs de taula. Finalment es celebrarà una rifa i un sorteig de lots.

Finalment, a les 19:30 h, s’organitzarà una subhasta de jocs de taula i de rol, on tots els guanys aniran a parar a La Marató.

Skip to content