Tarragona Jove

L’Espai LGTBIQA+, un entorn segur a l’Espai Jove Kesse

Tots els dimecres fins el 20 de desembre, oferim un espai per a persones del col·lectiu LGTBIQA+ a càrrec d’H2o, Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona

La identitat de gènere és un dels temes que més preocupen a les persones joves actualment i és un concepte molt present en les xarxes, els discursos de col·lectius i que des de l’Espai Jove Kesse busquem reivindicar com un element molt important en el creixement de totes les persones.

Un espai segur on poder expressar-se tal com són

A través de l’Espai LGTBIQA+, busquem oferir a través de moltes dinàmiques, activitats i xerrades, un espai segur on totes les persones tinguin l’oportunitat de mostrar-se i expressar-se tal com són sense importar d’on vénen, quin idioma parlen i de quina manera pensen. Per a Tarragona Jove, poder oferir l’oportunitat que la gent del col·lectiu s’envolti i gaudeixi de la presència de gent amb la que sentir-se còmoda és una necessitat més important que mai i ens alegra molt que tinguem a persones que ens demostren cada setmana que han creat una petita comunitat dins de l’Espai Jove Kesse.

Crear una xarxa amb objectius comuns

Més enllà de gaudir d’una bona estona entre persones del col·lectiu, aquest espai va més enllà amb l’objectiu de poder crear una xarxa de persones amb uns objectius comuns, una manera similar de percebre el seu entorn i sobre tot voler una societat millor per a elles i per a totes.

Si t’interessa formar part d’aquesta família que forma l’Espai LGTBIQA+ aquí tens l’enllaç per a poder-te inscriure a totes les sessions.

Skip to content