Tarragona Jove

L’Oficina Jove del Tarragonès i l’Espai Jove Kesse reobren en horari especial

Cada equipament obrirà dos dies a la setmana per atendre aquelles consultes que no es puguin resoldre en línia o per telèfon

Aquest divendres, 5 de juny, l’Oficina Jove del Tarragonès, equipament d’informació i assessorament per a joves, gestionat conjuntament entre l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i la Generalitat de Catalunya, reobrirà portes per tornar a atendre el públic.

Durant el mes de juny s’atendran consultes de manera presencial els dimarts, dimecres i divendres de 10 a 12 h. Els dimarts ho farà el Servei de Salut de l’Oficina Jove, els dimecres el Servei d’Informació General i els divendres els dos serveis estaran operatius. En paral·lel, també s’atendran consultes per telèfon de dimarts a divendres de 10 a 12 h al 977 25 18 73.

Per la seva banda, l’Espai Jove Kesse se suma també a l’atenció presencial a partir de dijous dia 11 de juny. L’equipament obrirà els dimarts i dijous de 18 a 20 h només per a informar i inscriure’s a activitats d’estiu. També estarà actiu per atendre consultes el telèfon 977 29 62 51 de dimarts a divendres en el mateix horari.

Tot i la reobertura parcial dels serveis, tots els canals d’atenció en línia seguiran mantenint-se actius i es recomana, en la mesura que sigui possible, fer arribar les consultes per aquests canals. Recordem que es pot contactar amb els equipaments juvenils per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat i tarragones@oficinajove.cat i també es poden fer arribar consultes a través de les xarxes socials @tarragonajove.

Skip to content