Tarragona Jove

Més de 14.000 joves passen pels espais joves aquest any

Fotografia del taller “Laboratori de Lliure Moviment” de l’Estiu Jove 2022

Després d’un estiu ple d’activitats, l’Espai Kesse, l’Espai La Palmera i l’Oficina Jove del Tarragonès tanquen per vacances fins al setembre amb la mirada posada en la temporada de tardor 


L’Oficina Jove del Tarragonès tanca per vacances fins al 6 de setembre. Aquest equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves en qualsevol àmbit d’interès i amb serveis especialitzats de treball, educació, garantia juvenil i salut, ha atès el darrer any a 2.313 joves i 5.437 consultes. L’horari d’atenció al públic serà de dimarts a divendres de 9.30 a 14 h. Els dilluns, l’atenció serà telemàtica. 

L’Espai Jove Kesse tanquem del 15 d’agost al 12 de setembre, reobrint al públic el dia 13. Durant aquest temps hem rebut més de 7.500 visitants des del mes de gener a través dels diferents serveis, ja siguin programació d’activitats trimestrals, cessió d’espais i materials per a col·lectius, entitats i persones joves de 12 a 35 anys o els espais d’oci educatiu per a joves de 12 a 19 anys. 

Quant a l’Espai Jove La Palmera, va finalitzar la seva programació estival el passat 31 de juliol havent reunit a 3.200 persones en els 20 dies d’espectacles, cinema i concerts. El Festival Sota La Palmera hi han passat grups i companyies com Segonamà, Habla de mí en presente, Joan Masdeu, Marcel i Júlia o Laura Andrés & Beth Rodergas. A més, també s’han celebrat les nits temàtiques com la dedicada a la dansa amb la companyia la Im.perfecta, la dedicada al clown amb la companyia Dosdetres o la de trap amb La Queency i Maio. 

Les xifres consoliden que els nostres espais han estat equipaments de referència per a les persones joves que, veient-se incrementades les seves demandes i inquietuds, realitzen activitats i a la vegada en són les persones impulsores o creadores d’aquestes. 

A partir del 20 de setembre es podrà consultar tota la programació Tarragonajove prevista per la temporada de tardor, on s’inclouen les aules temàtiques setmanals, tallers i monogràfics en diferents àmbits, la 10a edició del cicle La ciutat a cau d’orella i els actes de Cultura Kesse dels divendres al vespre. El mateix dia 20 s’iniciaran les inscripcions presencialment als espais joves o a través del web

Pel que fa a l’Oficina Jove, les consultes en període de vacances es poden adreçar a tarragones@oficinajove.cat i per l’Espai Jove Kesse a tarragonajove@tarragona.cat. Les consultes s’atendran al mes de setembre.

Skip to content