Tarragona Jove

Més de 15 propostes educatives i culturals aquest Hivern 2021


L’Espai Jove Kesse convida a totes les persones joves d’entre 12 i 35 anys a descobrir més de quinze propostes de component educatiu, experimental, creatiu, reivindicatiu i culturalment actives per tal de generar espais de connectivitat i comunicació entre joves des d’àmbits diversos, i donar visibilitat als treballs i obres des de les diferents arts escèniques, plàstiques i visuals. A partir de demà dimarts 9 de febrer, els canals e-tarragonajove donaran pas a les aules temàtiques educatives com la de coach personal, aula de dansa (nivell iniciació), aules de cinema i fotografia, l’aula de teatre jove i l’aula de jocs i de lleure. 

Un dels cicles destacats aquest hivern, centrarà la seva acció en la lluita contra les desigualtats de gènere i la defensa de la diversitat sexual. Es tracta de quatre activitats coorganitzades per l’Assamblea de Cooperació per la Pau amb la col.laboració de la Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest grup d’activitats afrontaran el debat, la conscienciació i la sensibilització sobre la diversitat sexo-afectiva i de gènere. S’abordaran els prejudicis i estereotips a què s’enfronten les persones del col·lectiu LGTBI+ amb una mirada global i des de la perspectiva dels Drets Humans. Una de les propostes de més relleu és l’obra de teatre Tirititrans trans trans. A través de la metodologia del Teatre de l’Oprimit, el col·lectiu TiritiTrans apropa al públic la situació de discriminació i vulneració de drets que pateix el col·lectiu trans en la nostra realitat més propera. 

En el bloc cultural, ZONA CULTURA KESSE, es programen fins a 8 actes, espectacles i exposicions, amb propostes en clau intercultural com la celebració de l’any nou xinès; el concert musical amb Alongside Merry; representacions teatrals com “No llencis les cartes”; una jam session de màgia; els treballs coreogràfics realitzats per l’Aula de Dansa de l’Espai Jove Kesse; i un espai de xerrada i debat al voltant de les heroïnes dels nostres temps. 

Recordem que segueix actiu el servei de suport i acompanyament emocional per a joves: Kesse T’escolta, espai d’atenció individual i confidencial per resoldre malestars, dubtes, inquietuds.. amb total confiança i poder expressar el que es pensa i es sent en cada moment. El servei està adreçat a les persones joves de 12 a 20 anys i es pot demanar cita prèvia a través de whatsapp. Tota la informació del servei  a tarragonajove.org/kessetescolta 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 9 DE FEBRER A  WWW.TARRAGONAJOVE.ORG

 

Skip to content