Tarragona Jove

Música i espectacles en directe a Cultura Kesse tots els divendres

Cultura Kesse acull cada divendres artistes nacionals i internacionals amb concerts en directe

D’ençà que ha començat la tardor, cada divendres a les 20 h, es celebra un espectacle en directe a la sala d’actes de l’Espai Jove Kesse. Música, teatre, dansa, màgia, exposicions, etc., es citen per mostrar les seves virtuts i sorprendre a un públic amb ganes de gaudir i de passar-s’ho bé.

El primer show que es va celebrar al Kesse va ser una combinació de música gambiana i cubana. L’artista Sam Sussoh va tocar el kora, el seu instrument fet per ell a Gàmbia, i la jove Camila, va impressionar amb el seu violí. Tot plegat van oferir un concert molt original i emotiu.

Per una altra banda, el cantant jamaicà i barceloní Alex Bass, va oferir un repertori de les seves cançons, amb una forta càrrega de reggae i folk català. Una barreja que va deixar bocabadats el públic que va vindre a gaudir.

Aquesta setmana, l’Espai Jove Kesse rep al grup Lasta Sanco, compost per quatre artistes que han creat un mix de música africana i catalana, tenint un fort grup de fans que omplen els teatres per allà on toquen. A més, aprofitant aquesta oportunitat, l’Espai Jove Kesse ha creat un sorteig on es poden guanyar dues entrades dobles per anar al seu concert. Les entrades corresponen als millors seients de la sala, i a més, amb regals sorpresa del Kesse. Per participar-hi, sols has de seguir a @tarragonajove a l’Instagram i etiquetar a la persona amb qui t’agradaria anar. A més, seguint a aquesta pàgina, estaràs al dia de totes les activitats que es realitzen al centre.

Per acabar el mes, l’Espai Jove Kesse viurà de nou un passatge de terror, divendres dia 29 d’octubre. L’activitat es farà per grups bombolla de 10 persones, pots reservar l’entrada gratuïta aquí.

Després de superar a la COVID, l’Espai Jove Kesse vol donar un gran suport als artistes i al sector cultural. Per més informació sobre el programa i l’Espai, ho podràs trobar a la web i a les xarxes socials.

Skip to content