Tarragona Jove

Nova sessió de ‘Room 40’ després de l’èxit de la primera

‘Room 40, confinament total’, una de les principals i destacades novetats de la Primavera Tarragonajove, va tenir lloc el passat dissabte 11 d’abril superant les 25 places previstes. Aquest enigma és un original stay room, concepte invers al fenomen escape room. Davant l’èxit de la primera sessió, el dissabte 25 d’abril es convoca una nova edició que consta a desactivar la següent amenaça exterior: “La situació és crítica. Des de l’exterior s’acosta un horror ancestral desconegut. Totes les xarxes i comunicacions es veuen afectades i la nostra sort queda en mans d’un reducte de persones confinades virtualment. Sereu capaces de reactivar el sistema de seguretat global i rearmar les defenses mundials?” Amb l’ajuda de la plataforma Discord, més de 30 joves entre 14 i 35 anys van formar equips i rebien les indicacions per tal d’anar superant aquest repte. Aquesta activitat va ser especialment reeixida per implicar a tota la família en la resolució de l’enigma.

Aquesta setmana tindran lloc noves activitats. D’una banda, ‘Videobooks. Recomanacions a la lectura‘, que del 14 al 23 d’abril vol promocionar la lectura i l’intercanvi d’experiències creatives i literàries de la mà de grups de joves i entitats de la ciutat. També es durà a terme el taller ‘La meva primera feina‘, on els joves trobaran concentrada tota la informació necessària per endinsar-se en el mercat laboral. ‘Un món finit‘, per la seva banda, és una activitat de caràcter mediambiental, un espai dinàmic i de debat on es parlarà sobre l’apropiació dels recursos naturals i les possibles alternatives des del consum responsable. Igualment, cal recordar que les aules temàtiques tenen obertes les inscripcions.

Per a més informació i orientació en les inscripcions, suport i accés als canals i xarxes socials de Tarragonajove i respecte al contingut i desenvolupament de les activitats, es recomana consultar la pàgina web www.tarragonajove.org o bé, trucar al telèfon 977 296 251. Totes les activitats de la Primavera Tarragonajove tindran lloc fins a finals de maig i podrien recuperar el seu format presencial si es dóna per acabat l’estat d’alarma i confinament.

Skip to content