Tarragona Jove

Enquesta per conèixer com afronta la ciutadania el confinament

Per participar-hi tots els residents majors de 16 anys poden respondre un breu qüestionari fins dimarts 14 d’abril

L’Ajuntament de Tarragona vol conèixer com la ciutadania està afrontant la situació de confinament per la Covid-19. Per aquest motiu, s’ha afegit a la iniciativa que s’està fent en l’àmbit català a través d’una consulta periòdica a les famílies, en aquest cas per saber específicament com viviu aquest moment els veïns i veïnes de Tarragona.

“Els resultats –explica el conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny– ajudaran a millorar la gestió de la crisi, seran útils i els rebran totes les persones que hi participin”. L’enquesta planteja conèixer la percepció que la ciutadania de Tarragona té de la informació que li arriba i la confiança que els mereix els canals i fonts a través dels quals obtenen aquesta informació. Per altra banda, es vol determinar els canvis laborals i d’hàbits a la llar que ha provocat l’estat d’alarma; també es vol conèixer l’estat d’ànim de la ciutadania durant l’estat d’alarma i, finalment, saber de primera mà el nivell de preocupació pel que fa a la salut i l’economia que provoca la pandèmia.

A l’enquesta hi pot participar tota la ciutadania major de 16 anys resident a Tarragona. El qüestionari està estructurat en un màxim de 10 preguntes. La participació en l’enquesta té la data límit de dimarts 14 d’abril a les 23:59 h. Els dies següents es publicaran els resultats i també s’enviaran –mitjançant correu electrònic– a totes les persones participants.

Accedeix a l’enquesta AQUÍ

Ves al contingut