Tarragona Jove

Concurs de fotografia #instacovid.bn

Des de l’associació Bandera Negra de Tarragona arrenquen #instacovid.bn, un nou projecte orientat a amenitzar aquests llargs dies de confinament. El projecte consisteix en recollir fotografies, en blanc i negre, de moments que reflecteixin la situació actual des de les vostres cases. Es farà una selecció de les 50 millors fotografies, que es publicaran a l’Instagram del concurs @instacovid.bn i que, posteriorment, s’exposaran físicament.

El recull de propostes serà fins al 5 de maig de 2020, període en el qual els participants podran enviar els seus treballs al correu electrònic instacovid.bn@gmail.com.

L’objectiu d’#instacovid.bn és capturar moments característics d’aquesta situació excepcional que s’està vivint. Reflectir com passem cadascú de nosaltres aquestes noves circumstàncies que estan afectant a nivell global i poder recordar en un futur com vam superar el confinament.

Totes les persones que resideixin en territori espanyol hi poden participar. No importa el dispositiu des del qual es facin les imatges, sinó que li donin rellevància al context i al significat que transmet la fotografia.

Les bases del projecte es poden trobar aquí i a l’Instagram @instacovid.bn. Trobareu la fitxa d’inscripció aquí i l’autorització de menors aquí.

Skip to content