Tarragona Jove

Segona edició del cicle Xarxacústic

Després de l’èxit de la primera edició del Xarxacústic en línia, i un cop valorat molt positivament tant pel públic assistent com  per part de l’equip de la Xarxa de Centres Cívics, arriba la segona edició.

Vols veure els concerts?

És molt fàcil, només cal que entris a l’aplicació Instagram en els dies i hores indicats. Un cop dins, has de buscar l’artista que fa el concert i al seu perfil dalt de tot a l’esquerra et sortirà la seva foto encerclada en color vermell; allà podràs veure-ho tot en directe.

Dilluns 6 d’abril, a les 17 h.

Luca Baffi

USUARI INSTAGRAM: @luca.baffi

Cantautor argentí resident a Tarragona, la seva música és una barreja de la inspiració de tots aquelles ciutats que ha visitat i ha viscut. Té influències llatinoamericanes i espanyoles. Canta i toca la guitarra.

Dimarts 7 d’abril, a les 17 h.

Olivia Sempere – LIV

USUARI INSTAGRAM: @sad.liv

Jove cantautora, està començant a preparar el seu primer disc que vol que es tituli “Why has Black this bad reputation?”. Cantarà cançons pròpies i covers de temes de jazz i pop amb la guitarra i l’ukulele.

Dijous 9 d’abril, a les 17 h.

Maria i Òscar Vidal

USUARI INSTRAGRAM: @mariavidalmusic

Duet musical que ens delectaran amb un repertori de versions d’estàndards de jazz, soul, pop d’autor i folk nacionals i internacionals; en format acústic i arranjaments molt personals. El duet consisteix en una veu, un teclat i una guitarra.

Dissabte 11 d’abril, a les 17 h.

Marc Wayne

USUARI INSTAGRAM: @markwayneoficial

Cantant al que no li agrada emmarcar-se en cap gènere ni estil, destaca per la seva polivalència, cantant en tots aquells en el que es sent còmode. En el seu concert ens oferirà temes de swing, roul, r&b i pop, entre d’altres; tots ells en anglès.

Skip to content