Tarragona Jove

Obert el període d’inscripcions per participar en la categoria JOVE 48 HORES del FIC-CAT, la modalitat més jove, fresca i espontània del certamen. Fins al proper 17 de maig.

Hi pot participar qualsevol persona que tingui com a màxim 35 anys, la qual haurà de realitzar una producció en català de tres minuts de durada màxima, incloent-hi els crèdits, en un termini de 48 hores (del 19 al 21 de maig de 2023) a partir d’unes premisses que es donaran a conèixer en el moment d’iniciar el concurs: el divendres 19 de maig a les 15 hores.

A partir d’aquell moment, i fins al diumenge 21 de maig a les 15 hores, s’haurà de gravar, editar i trametre al Festival un enllaç on estarà allotjat el curt.

Les inscripcions són gratuïtes i romandran obertes fins al 17 de maig. Cal fer-les al web del Festival.

Totes les obres presentades a concurs que compleixin les bases seran projectades en el marc del Festival Internacional de Cinema en Català durant la setmana del 10 al 17 de juny. El treball guanyador el determinarà el Jurat de la modalitat 48 HORES i es donarà a conèixer durant la gala de cloenda. L’obra guanyadora s’endurà un trofeu FIC-CAT i 300 euros.

+ info i inscripcions

Skip to content