Tarragona Jove

Obert el termini d’inscripció del Programa Genius

Les sol·licituds es poden realitzar fins al 9 de setembre

El Programa Genius ofereix ajuts per a estades professionals a l’estranger amb l’objectiu d’evitar la fuga de talent jove. Les sol·licituds es poden presentar fins al 9 de setembre i hi poden optar persones menors de 35 anys amb titulació superior i actualment en situació d’atur.

La Diputació de Tarragona posa en marxa una nova edició del programa d’ajuts Genius. Fins a 9.300€ a cadascuna de les 10 persones becades amb l’objectiu de poder permetre a les persones joves poder fer estades a professionals a l’estranger o bé en entitats o institucions vinculades a la Unió Europea.

Amb aquesta tercera edició, es busca assentar i fer més competitives a les empreses i institucions de la demarcació de Tarragona. Es posa el focus en el turisme, l’eficiència energètica, la sostenibilitat i la contribució a la transformació digital en l’àmbit de la Unió Europea.

Aquí tens els requisits per poder formar part del Programa Genius:

  • Persones menors de 35 anys residents a la demarcació de Tarragona
  • Han d’estar desocupades demandants d’ocupació amb titulació superior (universitària, formació professional de grau superior o certificat de professionalitat de nivell 3)
  • Obligatori acreditar coneixements d’anglès o francès (Equivalent al B2 del MCERL).

Les pràctiques formatives a l’estranger tenen una durada de 5 mesos més 2 en un ens públic de la demarcació de Tarragona, incloent-hi la Diputació de Tarragona. Es busca que el jovent faci una proposta de millora o de desenvolupament d’un projecte vinculat amb els coneixements adquirits durant les pràctiques en l’entitat estrangera.

Més informació sobre el programa aquí

Skip to content